Skip to main content

Riante appartementen

Op een uitmuntende locatie

Wonen in een heerlijke buurt aan de rand van het centrum van Alkmaar, in de chique buurt Nassaukwartier. In een meer dan riant en luxe appartement. Nabij het Alkmaarse stadshart komt een wel heel bijzonder project. Het authentieke schoolgebouw aan het Nassauplein 10 transformeren we tot een kleinschalig luxe  appartementencomplex. In Nassau10 worden negen riante en luxe appartementen gebouwd met een grootte vanaf maar liefst 150 m2.

Omgeving

Zorgeloos wonen

Dichtbij alle voorzieningen

De bekende winkelketens, de leukste boetiekjes, een scala aan restaurants, gezellige cafés en allerhande cultuur. Je vindt het allemaal op loopafstand. Ook de buurt waarin je straks woont, staat al jaren bekend als prettige leefplek. Rustig en groenrijk met nog veel chique, karakteristieke woningen. Nassau10 past uitstekend binnen deze sfeer.

Architectuur

Genieten van de klassieke elementen

Profiteren van moderne technieken

Om de appartementen naadloos te laten opgaan in de omgeving, houden we de mooie authentieke elementen van het schoolgebouw zoveel mogelijk intact. De voorgevel en de vijf meter achter de gevel behouden we volledig. De rest van het pand en het dak worden wel vervangen. Het kleine complex krijgt daardoor twee gezichten. Aan de voorkant en zijkant de karakteristieke stijl die zo kenmerkend is voor de buurt, aan de achterkant een eigentijdse uitstraling.

Appartementen

Meedenken over de indeling

Alle ruimte voor de perfecte inrichting

Boven alles heb je in je luxe appartement straks meer dan voldoende ruimte. Want alle woningen zijn meer dan riant. De appartementen zijn stuk voor stuk bijzonder groot, van 124 m2 tot maar liefst 185 m2. Het penthouse op de bovenste verdieping is zelfs 253 m2. Er is dus altijd een appartement dat bij je past.

Naast verschillende groottes is er variatie in de indeling en opzet. Heeft het ene appartement een extra hoog plafond, het andere appartement heeft juist weer een zitkuil. Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften. Sowieso beschikt elk appartement over een zeer ruime keuken, woonkamer en de mogelijkheid tot een pantry. Wil je de indeling daarvan liever anders, dan is dat zeker mogelijk. En natuurlijk heb je ook nog eens alle ruimte om je appartement in te richten zoals jij dat voor ogen hebt. Zo maak je van je woning een heerlijke leefplek.

Parkeren

Altijd plek

Voor je auto

Kies je straks voor een appartement aan de voorkant van het gebouw, dan kijk je vanaf je balkon uit op de groenrijke omgeving. Woon je in een appartement aan de achterkant dan kijk je uit op de prachtige woningen in de buurt. Je auto parkeer je aan de achterkant van het gebouw. Bij elk appartement hoort één vaste  parkeerplaats. Extra parkeerplaatsen, ook voor bezoekers, zijn er meer dan voldoende in de openbare ruimte. Bovendien is sjouwen met boodschappen of andere spullen niet nodig, want het gebouw wordt voorzien van een lift.

Duurzaamheid

Duurzaam wonen

Is zorgeloos wonen

Je appartement voldoet aan de nieuwste eisen en voorschriften op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt je woning gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Goed voor het milieu en de energierekening. Kiezen voor een nieuwbouwappartement is sowieso slim. Je hebt de komende jaren geen omkijken naar onderhoud en hebt alle vrijheid om het appartement in te richten zoals jij dat wilt.

Meer informatie?

Stel ons

je vragen

Nassau10 wordt naar verwachting eind 2023 opgeleverd. Heb je vragen over dit project, vul dan onderstaand formulier in. Hierin kan je ook aangeven je op de hoogte wilt worden gehouden van de ontwikkelingen rondom het project.