Skip to main content

Van culinair
En cultuur

Tot de rust van
de natuur

Wonen in een heerlijke buurt aan de rand van het centrum van Alkmaar, in de chique buurt Nassaukwartier en Hout.
In een meer dan riant en luxe appartement.

De stad

Wonen

in de stad
Alkmaar

De bekende winkelketens en de vele leuke boetiekjes maken Alkmaar een ­heerlijke stad om te winkelen. Natuurlijk is er ook allerhande ­cultuur. Musea, ­theater, culturele centa, ze zijn er allemaal. Ook een ­bezoek aan de welbekende Kaasmarkt mag zo nu en dan niet ontbreken.

Uitgaan

Genieten

van wat de stad je kan bieden

Natuurlijk kent Alkmaar ook een een scala aan ­gezellige cafés en mooie restaurants. De ­Eendracht in ‘t IJkgebouw is zo’n restaurant. Een bijzonder ­stijlvol en monumentaal pand met een ­toegankelijke sfeer waar je eerlijke, kwalitatieve producten eet. Wil je worden meegenomen op een culinaire reis, kies dan voor een diner bij Rue de la Plume. Dit restaurant is geheel terecht genomineerd voor een ster.

Natuur en historie

Rust en Groen

vind je om de hoek

Je nieuwe appartement ligt heel dichtbij het ­Alkmaarder Hout, het oudste stadspark van ­Nederland. Hier geniet je van de eerste ­zonnestralen in de lente, zoek je verkoeling in de zomer, bewonder je de bonte kleuren in de herfst en loop je over de verse sneeuw in de ­winter. ­Kortom: hier maak je elk seizoen de ­mooiste ­wandelingen. Wil je een keer uitwijken naar een ander park, dan heb je keuze ­genoeg, want ­Alkmaar kent vele parken.

De bouw is in volle gang!

Bekijk het allerlaatste appartement

Bekijk bouwnummer 5