Skip to main content

De 5 stappen

In het koopproces

Heeft u interesse in een van de appartementen van Nassau 10? Onderstaand leest u de stappen die u dient te doorlopen om eigenaar te worden van uw nieuwe appartement. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met de makelaar opnemen.

STAP 1

Maak een persoonlijk woondossier aan

Het inschrijven op een woning verloopt digitaal. Hiervoor dient u een persoonlijk woondossier aan te maken. Dan is de eerste stap gezet. In het woondossier kunt u op voorhand al enkele basisgegevens invullen. Maak uw woondossier dus compleet.

Woondossier aanmaken

STAP 2

Geef uw favorieten aan

Heeft u een voorkeur voor één of meerdere woningen, dan kunt u die in een overzicht plaatsen zodat u niet telkens hoeft te zoeken. Daarom bieden we de mogelijkheid om woningen als favoriet aan te merken.

Hoe u dat doet? Ga naar de woningselector. Hier ziet u een overzicht van alle beschikbare woningen van het project. Maak een woning favoriet door op het hartje te klikken. Deze wordt dan meteen aan uw woondossier toegevoegd. Zo ziet u in één oogopslag uw voorselectie. Favoriet wijzigen? Dat kan zo vaak als u dat wilt.

STAP 3

Inschrijven!

De verkoop start op 14 november om 16.00 uur. Vanaf dit moment vindt u alle informatie zoals plattegronden, verkooptekeningen en de technische omschrijving op de website. Hét moment om daadwerkelijk te besluiten of u een woning wilt kopen.

Ook is in het woondossier een persoonlijk inschrijfformulier beschikbaar. Vul het formulier volledig in én geef uw favoriete bouwnummers aan. Het bouwnummer van uw grootste voorkeur, zet u op de eerste plaats. De woning van uw tweede voorkeur op de tweede plaats. Enzovoorts. Let op dat u het volledig ingevulde formulier indient voor maandag 28 november 12.00 uur.

Twijfelt u nog?
U hoeft het formulier niet meteen te versturen. Tot aan de sluitingsdatum kunt u uw voorkeuren en gegevens wijzigen. Wees wel op tijd. Formulieren die we na de sluitingsdatum ontvangen, tellen niet mee. Dat geldt ook voor formulieren die niet volledig zijn ingevuld.

Als u het formulier heeft ingediend ontvangt u een email ter bevestiging. U kunt tot de sluitingsdatum uw gegevens nog wijzigen. Let wel op dat u het formulier opnieuw instuurt.

STAP 4

De toewijzing

Een spannend moment; de toewijzing van de woningen. Natuurlijk proberen we de woning van uw eerste voorkeur toe te wijzen. Maar zijn er meer mensen die dezelfde woning als eerste voorkeur hebben, dan wordt er door de projectontwikkelaar een keuze gemaakt uit deze kandidaten.

Wordt de woning aan u toegewezen, dan krijgt u zo snel mogelijk bericht van de makelaar en kunt u op deze woning een optie krijgen. Samen met de makelaar wordt een afspraak gemaakt. Zo kunt u uw vragen stellen en een weloverwogen beslissing nemen om de woning  daadwerkelijk te kopen. Gaat u ervoor, dan is een financieel advies de volgende stap. Daarmee krijgt u inzicht in de maandlasten van uw toekomstige woning.

En dan is het écht zover. Er wordt een voorlopig koopcontract opgesteld. Is alles akkoord, dan kunt u die handtekening zetten. Maar bedenkt u zich voor dit moment alsnog? Dan kunt u kosteloos en zonder enige verplichting van de koop afzien.

NB: Wanneer de woning van uw voorkeur niet aan u wordt toegewezen, dan informeren we u uiterlijk woensdag 30 november per mail. Wél plaatsen we u op de reservelijst. Komt de woning toch vrij, dan nemen we alsnog contact op.

STAP 5

U heeft het appartement gekocht!

Gefeliciteerd! De woning is nu echt van u. U heeft getekend en kunt zich gaan voorbereiden op uw nieuwe toekomst. Samen met de aannemer maakt u afspraken over het meer- en minderwerk. Ook kunt u eventuele aanvullende wensen voor uw nieuwe woning bespreken. Om u op de hoogte te houden, nodigen we u tijdens de bouw meerdere malen uit om op feestelijke wijze de voortgang van uw nieuwe woning te bekijken. Én uw nieuwe buren te ontmoeten.

Verkoop

en informatie

Natuurlijk wensen we u veel succes in uw keuze en besluitvorming.

Wilt u eerst nog even overleggen? Neem dan contact op met de makelaar.